top of page
SERVICES

Mr Staikel movies

net even iets anders

Attero 1.1-1.JPG
Tv toren 8.0 (2 van 2).png
drive in 4.0-1.JPG

De wereld vanuit een ander perspectief 

Een aantal jaar geleden is de oprichter van deze site zich gaan toeleggen op het vliegen met drones.

In de afgelopen jaren heeft het vliegen met een drone een enorme toevlucht genomen en is er een hoop onduidelijk geworden wat nu wel en wat nu niet is toegestaan als men met een drone het luchtruim wil betreden. 

In de loop der jaren is er vanuit de overheid en vanuit het publiek de behoefte ontstaan om meer duidelijkheid omtrent de verouderde regelgeving  waar de drones onder vielen. De geldende regels waren  meer toegespitst op het vliegen met modelvliegtuigen op de daarvoor aangewezen modelbouw vliegvelden. De verkoop van drones in het jaar 2015 heeft een enorme vlucht genomen. Er zijn alleen in Nederland al meer dan 80.000 drones verkocht. Dit verplichte de overheid tot een betere regelgeving over het gebruik van drones. Er is door de overheid in 2016 een landelijke campagne gestart om de steeds groter wordende groep drone vliegers te informeren over de regels waar men als drone vlieger zich aan dient te houden.​

Mr Staikel Movies is in 2014  begonnen met een Facebook site waar toekomstige en huidige drone vlieger terecht kan met zijn of haar vragen. (drone vliegers Nederland en Vlaanderen)

Mr Staikel movies zich heeft toegelegd op het vliegen met drones, en het geven van voorlichting over de mogelijkheden en de onmogelijkheden van het vliegen met drones.

Ik ben in het bezit van diverse verschillende modellen drones, en ben op de hoogte van de nieuwste regelgeving die betrekking hebben over het vliegen met drones.

Ik geef graag demonstratie vluchten bij u op lokatie en laten uw gasten meekijken in de wereld van de drones.

U kunt mij vinden op o.a. braderieen, marktdagen, bedrijfsfeesten, en evenementen. Wilt u ook uw omgeving eens zien vanuit een ander perspectief?

Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden

ABOUT
GALLERY
bottom of page